Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Το γραφείο μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 1999 στην οδό Βουκουρεστίου, με σκοπό την παροχή μεταφραστικών υπηρεσιών. Από τότε έως σήμερα, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τη μετάφραση μεγάλου όγκου επίσημων και ανεπίσημων εγγράφων.

Το πρώτο μας μέλημα ήταν και παραμένει η δημιουργία μιας καινούργιας και τελείως διαφορετικής προσέγγισης στην μέχρι τότε αντίληψη που επικρατούσε στο μεταφραστικό επάγγελμα. Οι μεταφράσεις, κυρίως οι επίσημες, γινόνταν σχεδόν αποκλειστικά από τον κρατικό φορέα.  Το γραφείο μας κατάφερε να βελτιώσει  τους χρόνους παράδοσης μιας μεταφραστικής εργασίας, προσφέροντας στο κοινό άμεση και ποιοτική  εξυπηρέτηση. 

Κάνοντας καθημερινά πράξη τα όσα υποσχόμαστε, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα πελατολόγιο στο οποίο περιλαμβάνονται μεγάλες εταιρίες της χώρας μας και του εξωτερικού όπως και διεθνείς οργανισμοί.

Το γραφείο μας ειδικεύεται σε επίσημες (επικυρωμένες) μεταφράσεις εγγράφων όπως:

Πτυχία, νομικά, ιατρικά, οικονομικά, πιστοποιητικά, λογιστικά, τεχνικά, ασφαλιστικά κ.α.. Οι επίσημες μεταφράσεις επικυρώνονται από τους δικηγόρους του γραφείου μας και γίνονται δεκτές από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.

Επίσης αναλαμβάνουμε και μεταφράσεις ανεπίσημων εγγράφων όπως βιογραφικά, επιστολές, αλληλογραφία, λογοτεχνικά κείμενα κ.α.

Τα μεταφρασμένα έγγραφα παραδίδονται τόσο σε έντυπη όσο και ηλεκτρονική μορφή.

Μπορείτε να μας στείλετε τα έγγραφα σας ηλεκτρονικά (e-mail, fax) ή και ταχυδρομικώς.

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 
Banner
Banner
Positive SSL